Ana Sayfa Güncel 16 Eylül 2022 255 Görüntüleme

Pegasus Bilet Değiştirme

Pegasus bilet değiştirme işlemi, araştırılan konular arasında yer almaktadır. Bu işlemi yapmak isteyen kişilerin gerçekleştireceği iki seçenek bulunmaktadır. İlk seçenek, Pegasus biletini flypgs.com ya da mobil uygulamadan satın alan kişiler, sitenin resmî web sitesine girerek ana sayfada yer alan bilet işlemleri bölümüne tıklamalıdır. Bilet işlemleri bölümüne rezervasyon numarası (PNR) ve bilet sahibinin soyadının girilmesi gerekir.

Tüm bu bilgilerin doğru bir şekilde girilmesi hâlinde bilet sahipleri uçuş bilgilerine ulaşabilirler ve biletleri ile ilgili gerekli değişiklikleri gerçekleştirebilirler. Pegasus bilet erteleme işlemleri, site üzerinden kolay ve pratik bir şekilde gerçekleştirilir. Ayrıca bilet işlemleri bölümünden, satın alınan biletteki iletişim numaralarının değiştirilmesi imkânı da elde edilebilir. Fakat bilet üzerindeki isimle ilgili herhangi bir değişiklik yapılabilmesi mümkün değildir.

Pegasus biletini firma acentelerinden ya da çağrı merkezi aracılığıyla satın almış olan kişiler ise, bilet değişikliği işlemleri için çağrı merkezi telefonunu kullanabilirler. Çağrı merkezi iletişim numarası, 0888 228 12 12 olmaktadır. Belirtilen numarayı arayarak Pegasus bilet değiştirme başvurusunda bulunulması gerekir. Pegasus çağrı merkezine kolaylıkla ulaşılabilir ve bilet değiştirme işlemleri mümkün olan en kısa sürede gerçekleştirilebilir.

Satın alınmış olunan Pegasus bilet değişikliği hakkındaki detaylara ulaşabilmek için, web sitesindeki genel kurallar bölümünde bulunan rezervasyon değişikliği ve bilet iptali konusu incelenebilir. Bu kısımdan bilet değişikliği ile ilgili tüm detaylara ulaşabilir ve merak edilen bütün sorulara cevap bulunabilir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.