Ana Sayfa Güncel 8 Nisan 2022 427 Görüntüleme

HAZIR TUVALET NE ZAMAN ALINIR

Hazır tuvalet ne zaman alınır sorusunun tek bir cevabı vardır. Elbette ki iyi bir araştırma yaptığınızda ve bilgi topladığınız zaman ve hangi ürünü karar verdiğinizde almaya müsait siniz demektir. Bu Kural dünya üzerindeki birçok ürün ve tedarik konusunda geçerli olan sabit bir kuraldır. Ürünleri satın almadan önce aradaki farklılıklara yani teknik özellikleri dikkatli bir şekilde incelemeniz sizler açısından ileriye doğru sorun oluşturması ve anlam karmaşasına bulaşmadan problemlerin ortaya çıkmasını engellemektedir. Bu nedenledir ki satın alacağınız tüm ürün ve çeşitlerde en önemli hedefimiz ve düşünceniz ürün çeşitliliğini detaylı bir şekilde inceleyiniz ve önceden bir haberdar olmanız sizler açısından doğru yola iletecek çözümler oluşturacaktır.

HAZIR TUVALET KABİNİN FİYATLARI

Sabit bir fiyatlandırma şu anda söz konusu değildir sürekli değişen bu fiyatlandırma günümüzde her üründe maalesef yansımaktadır. Hazır tuvalet kabinleri fiyatları şu anda 3 bin 500 liradır. 22 Nisan sonuna kadar geçerlidir. Elbette nisan sonrasında artık beyaz alacak konusunda net bir fiyat düşüncesi şu anda olmamız mümkün değildir. Ürünlerimizin fiyatlandırmasında en temel politikalarımız ise güncel piyasayı takip etmektir. Çünkü piyasadan aldığımız demirleri tuvalet kabini yapımlarında yer taşlarını kullanmakta ve tabanları kolonlarını imal ederken bir araya getirme de kullanıyoruz. Bu demirler hem duvarlara hem de kapıları ve var özel pastası camları da hayati önem taşımaktadır. Çünkü ürünün taşıyıcı iskeletini oluşturmaktadırlar.

Bütün bu durum karşısında da maalesef ürünlerimiz deki fiyatlandırmalar da arttıran en önemli temel sebepler arasında bu konular yer almaktadır.

PREFABRİK SEYYAR PORTATİF TUVALET

Prefabrik mi seyyar tuvalet kabinleri aslında birbirleriyle çok sıklıkla karşılaştırılan yani karıştırılan ürünler olmaktadır. Konteyner olanlar aile kabin olanlar ayrı ürünlerdir. Halbuki insanlar sadece prefabrik tuvalet ve yani tuvalet kabini olarak söyledikleri anda biz elbette tek bir ürüne işaret ettiklerini anlıyoruz. Ama daha detaylı bir proje istediğimiz zaman eğer bir bu bina yapılacaksa 40-50 metrekare 100 metrekare gibi bir alanlar söz konusuysa bunun sadece prefabrik tuvalet olacağına çok da nadir olarak konteyner tuvaletlerin yani birleşimli konteyner ürünlerinin bir araya gelmesi ile oluşan conteyner tuvalet olacağını anlayabiliyoruz.

Bütün bu ürünlerin her birinin kullanım biçimleri vardır ve birisinin olduğu yerde diğeri de olabilir. Yani herhangi bir bir illaki prefabrik tuvalet alınacak diye bir kural yoktur. Ama büyük bir şantiye yönetiyorsunuz ve içeride 2000-3000 kişi çalışıyor veya 600 kişi çalışıyor. Elbette ki bu gibi yerlerde prefabrik yapıların yapılması yatakhane yemekhane gibi çözümlerinde sunulması önemlidir. İnşaat projeleri genellikle uzun süreli 3 ay 6 ay 1 sene 2 sene 3 sene gibi süre zamanları alan belli başlı projeleri oluşturmaktadır. Her bir projeleri bir çalışan bir saat uzaklıktaki kent merkezine gitse bu muazzam bir işçilik kaybı. Zaman kaybına oluşturacaktır. Çünkü tek bir işçi söz konusu değildir. Hem yeme içme konuları ve birçok konularda prefabrik yapılar en temel yardımcı olmaktadır.

SAHİBİNDEN HAZIR WC DUŞ TUVALET

Sıklıkla internette gördüğümüz ve belli başlı sitelerde sahibinden hazır tuvalet sahibinden  gibi ilanları görüyoruz. Daha önceden satın alan müşterilerin oluşturduğu İlan tipleridir elbette ki bu ilanlarda sizlere uygun olan ürünleri alabilirsiniz. Ama ikinci el olduğunu ve içerisinde bir problemim olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olmadığınızı aklınızdan çıkarmayınız.

2 EL HAZIR WC DUŞ ÜRÜNLERİN ALINMASI DOĞRU MUDUR?

Bir üst konuda yazmış olduğumuz ikinci el yani sahibinden bir ürünün alması konusunda bir uyarıda bulunmuştuk. Bir darbe alıp almadığı gibi durumları bahsetmiştik. Hazır mobil tuvalet ürünleri elbette ikinci el olarak satın alabilirsiniz. Bazen bizde mevcut olarak piyasaya ikinci el ürünleri satıyoruz. Tabii ki de bir belli başlı onarımlar dan geçirdikten sonra çünkü sattığımız ürünün sağlam bir şekilde olmasına oldukça özen gösteriyoruz. Bu sorunun aslında tek bir cevabı yok ikinci el olarak bir konteyner tuvaletin satın alınması doğru  kişiye göre değişir. Kullanım amacına göre değişir ama genellikle çok iyi bir incelemeden geçilmesini önermekteyiz.

BAĞ VE BAHÇE İÇİN SEYYAR TUVALET KABİNİ

Sadece fabrikalarda görüyorduk veya bir futbol sahasının girişinde görüyorduk kabinleri. Ama artık Anadolu’da bağ ve bahçelerde de kabinler yer almaktadır ve bu giderek artan kalkındırma projelerin de de desteklenerek büyüyerek daha fazla insanın tanınmasına yer açmıştır. Seyyar wc ürünleri. Hazır tuvalet ürünlerimiz bulunduğu yerde uzun süre dayanarak dört mevsim şartlarına uygun kaliteli malzemelerden üretmiş olduğumuz polyester tuvaletler imizin gönül rahatlığı ile bütün bağ bahçelerinizde yerinizin düz olduğuna dikkat etmek şartı ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünü sağlam bir şekilde montaj etmeniz oldukça önemlidir.

POLİETİLEN HAZIR WC VEYA POLYESTER WC DUŞ KABİNİN FARKI

Polietilen plastik olarak yapılan malzemelerdir. Plastiğin ham maddesidir polietilen polyester ise daha farklı olarak petrolün atığından üretilen malzeme ile ve cam elyaf malzemesinin bileşimi ile meydana gelmektedir. Esas itibarıyla ikisi de bir ürünü oluşturmaktadır. Ama yurt dışında Avrupa’da ve Amerika Kanada gibi ülkelerde polietilen seyyar tuvaletler daha çok sıklıkla karşılaşılır ama polyester olan ürünler hem bizim ülkemizde tabi oralarda ihracat yapılarak yaygınlaşmasını sağlamak ve ayrıca asya-avrupa bir Afrika ülkelerinde de Ortadoğu’da da taleplerini arttırmanın amacıyla ihracat yapmaktayız.

Giderek ürünlerimiz daha fazla kişi tarafından tanınır hale geldiğinden dolayı polyester tuvalet ürünlerimizde artık daha çok talep edilebilir hale gelmiştir. Polietilen ve polyester tuvalet ürünleri hakkında fiyatlar ve diğer teknik özellikleri web adresimizi girerek rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.