Ana Sayfa Güncel 29 Mart 2022 420 Görüntüleme

Ankara 2.El Beyaz Eşya Alım Satımı

Ankara ikinci el beyaz eşya alanlar olarak ikinci eşya sektöründe bütün çabalarımızı müşterilerimiz için gösteriyoruz. Biz müşterilerimizin artık kullanamayacağı ve etrafa zarar veren eşyalarını uygun fiyatlarla onlardan alarak bir kazanç elde etmelerini sağlıyoruz. Bu sayede müşterimiz bizden elde ettiği kazançla daha iyi bir eşyayı sattığı eşyanın yerine koyabiliyor.

Bizim sayemizde diğer firmalarda bir kazanç elde ediyor. Yani biz eşya sektörünün sürekli yenilenmesini sağlayarak ürünleri aynı zamanda geliştirmişte oluyoruz.  İkinci El Eşya Alım Satımı yapan firmalar ekonomiye can katan firmalar olmaktadır. Eskiyen eşyasını satan müşteri bizden aldığı parayla bir yeni eşya alıyor. Yeni eşyanın alındığı firmada ise onun yerine yenileri koyuluyor. Bu döngü bu sayede ilerliyor. Ayrıca bizim sayemizde bu döngü daha kısa zaman dilimlerinde tekrar ediyor.

Sizde Firmamızın Çabalarına Katkı Sağlayabilirsiniz

ikinci el beyaz eşya alanlar olarak hizmet sunan firmamızla iletişime geçerek her türlü toplu ya da tekli eşyalarınızı firmamıza satarak sizin için çaba harcayan firmamıza bir katkı sağlayabilirsiniz. Hem bu sayede artık kullanılmayacak ve satılması gereken eşyalarınızdan da en iyi fiyatlarla kurtulabilirsiniz. Bu fiyatlandırma işlemi firmamız tarafından en ince ayrıntısına kadar ve eşyanın fiyatını olumlu etkileyecek olan özelliklere dikkat edilerek belirlenmektedir.

TELEFON : 0535 643 40 41 – 0532 777 48 83

ADRES : İtfaiye Meydanı Ayhan Sok. No: 8/C Opera ULUS

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.