Ana Sayfa Güncel 21 Mart 2022 498 Görüntüleme

Çağatay Yumlu Kimdir ?

İstanbul Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünden mezun olan Çağatay Yumlu, profesyonel girişimcilik kariyerine 2016 yılında Graphigen’i kurarak başladı. Graphigen’in arkasındaki fikir, şirketlerin kurumsal düzeydeki web tasarım ve özel yazılım geliştirme ihtiyaçlarının karşılanmasıydı. Bugüne baktığımızda Graphigen, sektörün öncülerinden biri konumuna gelerek; müşteri portföyünü geniş bir skalaya taşımıştır.

Çağatay Yumlu, işletmelerin dijital dünyadaki ihtiyaçlarını gidermek ve problemlerini çözmek için diğer bir şirketi olan Rapid Creative ile de faaliyetlerine devam etmektedir. Rapid Creative, tamamen yaratıcı ve inovatif bir ekibin içinde bulunduğu yeni nesil grafik tasarım, dijital pazarlama ve video çekim/kurgu alanlarında çözümler üreten bir ajanstır.

Graphigen ve Rapid Creative’in çalışmalarından memnun olan şirketlerden bazıları Arnica, Interia Design Store, Tv8, Neptün İlaç, Alcen Grup ve Ekingen Elektronik’dir.

Çağatay Yumlu, Graphigen ve Rapid Creative’i pazarlama konusunda farklı bir yol izlemektedir. Her iki şirket de pazarlamada reklamın değil, müşteri memnuniyetinin gücüne inanmaktadır. İzlenen pazarlama stratejisi, iş ortaklarının kendilerinden olumlu bahsetmesine dayanmaktadır. Bu sebeple pazarlamadaki en önemli aşamanın, aslında zincirin en başındaki ürün/hizmet teslimi olduğu vurgulanmaktadır. Çünkü kaliteli bir ürün tesliminden sonra müşterinin bu alışverişten memnun kalması, Graphigen ve Rapid Creative için en önemli kazanımlardır. Bu memnuniyetin ilgili sektörde dile getirilmesiyle de yeni müşteriler kazanılmaktadır. 2022 yılı itibariyle Graphigen.com ve Rapid Creative ofisleri Çağatay Yumlu’nun kontrolü altında markalara uçtan uça iletişim stratejileri ve çözümleri sunmaktadır.

Çağatay Yumlu, aktif bir girişimci olmasının yanı sıra gelecek gördüğü yazılım projelerine destek vermektedir. İmkanları elverişsiz olan gençlerin yazılım üretmesine ve başarılı projeler inşa ederek şirketleşmesine kıymet verdiği için mesaisinin bir bölümünü proje incelemelerine ayırmaktadır. İncelemeler sonrası olumlu karar çıkması halinde ekibini yönlendirerek hem finansal hem de mentör destek sağlamaktadır.

Girişim projelerinde olduğu kadar toplumsal konularda da hassas olan Çağatay Yumlu, kendi şirketlerinin iştiraklarıyla birtakım sosyal sempozyum ve kongreler de organize etmektedir. Bütüncül ve fonksiyonel tıpa öncü olan birçok etkinlik düzenleyen Yumlu, bu etkinliklere Türkiye ve dünya çapında uzman doktorların katılımını sağlamaktadır. Bilime Yön Veren 100 Doktor arasında yer alan Prof. Dr. Erdem Yeşilada bu etkinliklere katılan isimlerden biridir. İstinye Üniversitesi Kongre Merkezinde düzenlenen bu organizasyonlara konuşmacı olarak katılan doktorların yanı sıra; 250-400 arasında stajyer ve uzman doktor da katılmaktadır.

Tutkulu bir girişimci olan Çağatay Yumlu, boş zamanlarını en büyük tutkularından biri olan FPS oyunlarıyla geçirmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

En Çok Oynanan Mobil Oyunlar

En Çok Oynanan Mobil Oyunlar