Ana Sayfa Teknoloji 28 Ocak 2022 440 Görüntüleme

Kurumsal WordPress Temaları 2022

WordPress tema satın al yaparak sitenizin güvenliği ve işlevselliği açısından büyük önem taşır. Çünkü lisanssız temalar sitenizde güvenlik açıkları meydana getirir ve bu da emeklerinizin her an boşa gidebileceği anlamına gelir.

Web sitenizin türüne göre (blog, haber, e-ticaret vb.) tercih edebileceğiniz sayısız tema bulabilirsiniz. Bunlar sitenizi hem görsel, hem de fonksiyonel açıdan mükemmelleştirmek için pek çok özellik barındırır. Kullanıcı deneyimini en üst düzeylere çıkararak ziyaretçilerinizin aradığı her şeyi kolayca bulmasına ve sitenizde keyifle dolaşmasına imkân vermektedir.

WordPress Tema Satın Al

WordPress nedir? Sorusuna en kısa tanımıyla ‘popüler bir içerik yönetim sistemi’ şeklinde cevap verilebilir. Telefonlar Android veya iOS gibi işletim sistemleriyle çalıştığı gibi, internet siteleri de içerik yönetim sistemleri üzerine kuruludur.

WordPress, sitenizi özgürce düzenlemenize; yeni kategoriler, sayfalar ve yazılar oluşturmanıza imkân tanır.

WordPress o kadar yaygın bir kullanım alanına sahiptir ki, araştırmalara göre internetteki her 4 siteden biri WordPress altyapısıyla hazırlanmıştır.

WordPress’i farklı özelliklerle kişiselleştirmek, siteye zenginlik katmak ise tema ve eklentilerle mümkündür.

Bunlar kısaca, her türlü bireysel ve kurumsal ihtiyaca yönelik web siteleri meydana getirmeye olanak tanır. Forumlar, bloglar, portfolyo siteleri, çevrimiçi mağazalar, galeriler, chat odaları, online dergi ve çok daha fazlası WordPress ile yapılabilir.

Sizler de WordPress tabanlı bir siteye sahip olmak istiyorsanız, yapmanız gereken ilk şeylerden biri doğru temayı seçmek olacaktır, Wp Mağaza wordpress temaları 2022 kategorisinde  Böylelikle web sitenize istediğiniz görünümü kazandırabilecek, ziyaretçilerinizi güzel bir şekilde karşılayarak onları etkilemeyi başaracaksınız.

WordPress sitenin temelini oluşturan temalar, site sahiplerinin iş yükünü büyük ölçüde azaltır.

Gelişmiş ayarları, özelleştirme modülleri, yüksek hızı, güçlü ve esnek yapısı ile sayesinde WordPress temaları, sitenizin bel kemiği olacaktır.

WordPress Tema Nasıl Satın Alınır?

WordPress tema nasıl satın alınır? diye merak ediyorsanız, öncelikle şunlara dikkat etmeniz gerektiğini bilmelisiniz:

1.    SEO Uyumlu Temalar

Kullanacağınız tema SEO kriterlerini karşılamalıdır. Sitenizin arama motorları tarafından kolayca taranıp indexlenmesi buna bağlıdır. İçeriklerinizin iyi bir sıralama elde etmesini istiyorsanız, SEO uyumuna önem vermeniz gerekir.2.

2.    Kaliteli ve Temiz Kod Yapıları

WordPress tema satın alma sırasında kodlamanın iyi yapılıp yapılmadığını öğrenmek için Gtmetrix ve benzeri sitelerden yararlanabilirsiniz. Bu tür siteler temaları belli niteliklere göre puanlar. Seçtiğiniz tema 80 veya daha üstü bir puan aldıysa tema nitelikli bir kod yapısıyla tasarlanmış demektir.

3.  Sitenizin Konseptiyle Uyumluluğu

Kullanacağınız temanın arayüzü, sitenizin faaliyet alanı ve içerik formatıyla ilişkili olmalıdır. Yemek tarifi sitesinin temasıyla magazin sitesinin teması elbette aynı olmayacaktır.

Alacağınız tema, yaptığınız işi yansıtmalı ve sitenizin amacını ortaya koyabilmelidir. Böylelikle hedef kitlenizde etki bırakmanız, ciddiyetinizi ve profesyonelliğinizi göstermeniz daha kolay olur.

4.     Responsive Temalar

WordPress tema satın alma sürecinde karşınıza çıkan yüzlerce seçenekten birine karar verirken, temanın responsive (mobil, her cihaza uyumlu) yapıda tasarlandığından emin olmalısınız. Sitenizi farklı cihazları ve değişik tarayıcıları kullanan kişiler ziyaret edecektir. Bu yüzden, temanın tüm ekran boyutlarına duyarlı olması ve her platformda sorunsuz çalışabilmesi gereklidir.

Ayrıca bu, sitenizin SEO puanı açısından da oldukça önemlidir. Mobil uyumlu olmayan bir sitenin aramalarda üst sıralara yükselmesi imkânsızdır.

5.     WPML (Çoklu Dil) Özelliği

Yabancı dillerde de yayın yapmayı düşünüyorsanız, başka ülkelerde yaşayan hedef kitlenize en iyi şekilde hitap edebilmek için temanızın WPML özelliği bulunmalıdır.

Sitenize ekstra bir dil eklemeniz gerektiğinde, temanın bu özelliği çok işinize yarayacaktır. WPML özelliği olmasa bile, bunu eklentilerle sağlayabilirsiniz. Ancak temanın varsayılan olarak böyle bir özellik barındırması işinizi daha da kolaylaştıracaktır.

6.    Teknik Destek Hizmeti

Temanın geliştiricileri satış sonrasında teknik destek sunuyor mu? Bu sorunun cevabı da seçiminizi yaparken belirleyici unsurlardan biri olmalıdır. Wp Mağaza 7/24 teknik destek sağlamaktadır, bu konuda içiniz rahat olabilir.

Teknik destek garantisi yoksa, temanızla ilgili problemleri kendi başınıza çözmek zorunda kalırsınız. Bu da zamandan kaybettirir ve bu süreçte ziyaretçi oranınız düşebilir.

Temayı satın aldığınız yer, güncelleme ve geliştirme konusunda destek vermeyi taahhüt etmelidir.

WordPress Tema Satın Al

Wp Mağaza ücretli wordpress temaları  alandaki bütün talepleri profesyonel ürünleriyle karşılar.

Geniş bir yelpazede hizmet sunan WP Mağaza, WordPress WooCommerce temaları başta olmak üzere her kategoriden pek çok alternatif ile ihtiyaçlara cevap verir.

En güncel WordPress temaları 2022 itibariyle uygun fiyatlardan satışta olup, platformda her site için çeşitli temalar mevcuttur.

Modern, gelişmiş ve kullanıcı dostu temaları bir araya getiren WP Mağaza, WordPress sitesini sağlam temeller üzerine inşa etmek isteyenlerin ilgi odağıdır.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.