Ana Sayfa Ekonomi 17 Aralık 2021 635 Görüntüleme

Arya Finance Nedir?

Arya Finance içinde dünyanın en büyük havuzunu bulunduran borsası ile alım satımı roket hızına çıkarabilen güvenlik ve sigortasıyla güvenli kripto ticareti sağlıyor. Global dünyada enflasyon ve benzeri maliyetlerin son kullanıcıya ödetilmesiyle yabancı para birimlerinde arbitraj zorlanmakta, yatırımcı yatırımlarını koruyamamaktadır. Bu amaçla Arya Finance dünyanın en büyük borsası Binance’nin havuzundan faydalanarak hem arbitraj hem de çıkaracağı ödeme uygulamasıyla son kullanıcın erişimini kolaylaştıracaktır.

Hedef Kitlesi

Arya Finance başlangıç olarak kendine Türkiye ve Avrupa (Almanya Merkezi vasıtasıyla) ülkelerini hedef olarak seçmiştir.

Neden Arya Finance

Global market hacmi artmakla beraber regülasyonlarda artmaktadır. Bu yüzden kripto paralar takastan çok yatırım aracına dönüşmüştür. Ancak Fiat (Nakit, para) kullanan uygulamalar ya direkt hizmet vermemekte (PayPal) ya da yasal konularda sıkıntı çekmektedir. Arya Finance’nin kendi borsası ve ödeme uygulaması olacağı için daha kolay regüle olacaktır. Örneğin Türkiye’de yakın zamanda kripto ile ticaret yasaklanmış, işlemler sadece bankalarla olacak şekilde kısıtlanmıştır. Arya Finance bu gibi durumlarda borsa uygulamasıyla kripto paraları doğrudan nakde çevirip kullanıcının kripto ile ticaretini yasal hale getirecektir. Kullanıcı ödeme ara yüzüyle direkt olarak borsada satabilecek ve sanal kartına tanımlı olabilecektir. Tüm bunlar kendi borsa tokeni aracılığıyla olacağından yetkililik açısından sıkıntı yaşamayacaktır. (Payment system, Ödeme sistemi)

Kendi blockchain ağıyla oylama ekleyebilecektir. Şirket kart ücreti ve standart ücretlerin üzerine konulan kar oranı vb. ücretlendirmeleri ağ oylamasıyla belirleyecektir. Örneğin VISA %1.8 almaktadır. Anlaşma durumunda şirket %3.5-2.5 arasını oylayacaktır. Ayrıca sanal posları telefon düzeyine indirmeyi düşünmektedir. (ARYA CARD)

Şirket, token çıkma süresine kadar alım-satım yapan herkese oluşturacağı hediye havuzundan ücretsiz token dağıtım yapmayı planlamaktadır (UNISWAP örneği). Halihazırda Binance ile listeme ile ilgili süreç devam etmekte ve yıl sonu hedefi ile borsa listelemesine başlayacaktır.

Arya Token
Max Token: 200 M
5 Yıllık Max: 100 M
Public Sale: 20 M
İlk Yıl Max. Token: 32.5 M

Contact Us

www.arya.finance
contact@aryafinance.tech

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.