Ana Sayfa Güncel 30 Temmuz 2021 622 Görüntüleme

Oshebu Kadın Giyim Büyümeye Devam Ediyor

Kadın giyim sektöründe yıllardır hizmet veren bir ekip tarafından kurulan ve kısa süre içerisinde başarılı bir çıkış grafiği yakalayan oshebu kadın giyim markası Türkiye’nin önde gelen e-ticaret markalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Fabrika’da üretilen ürünleri araya aracı koymadan doğrudan son kullanıcı ile buluşturma hedefiyle yola çıkan ve uygun fiyat, kaliteli ürün ve kaliteli hizmet politikasını ilke edinen oshebu kadın giyim markası geniş ürün yelpazesiyle de kadınların ilgiyle takip ettiği ürünler sunmaya devam ediyor.

Geniş bilgi birikimine sahip , işini bilen ve hakkıyla yapan, eğitimli, donanımlı ve deneyimli personelleri ile odağını müşteri memnuniyetine vererek hizmet üreten firmanın ürünlerinin de son derece şık ve kaliteli olması nedeniyle kısa süre içerisinde sosyal medyada çok takip edilen e-ticaret siteleri arasına girmeyi başardı.

Kadınlara yönelik elbise, pantolon, gömlek, ceket ve tunik başta olmak üzere çok sayıda kategoride ürün üreten oshebu kadın giyim markası ülke ekonomisini de göz önünde bulundurarak herkes kaliteli giyinsin düşüncesiyle fiyatlarını son derece uygun tutmaya çalışıyor.

Siparişlerinizi oshebu.com web sitesi üzerinden verebileceğiniz gibi firma, diğer büyük e-ticaret sitelerinden farklı olarak WhatsApp hattından ve sosyal medya hesaplarından da sipariş alıyor. Anlaşmalı kargo firmalarıyla kısa sürede ürünü adresinize gönderen firmanın iade ve değişim politikasına da yine web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.