Ana Sayfa Güncel 22 Nisan 2021 492 Görüntüleme

Devlet Bahçeli’den 23 Nisan mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yayımladı.

“BU TARİHTEN SONRA SÖZ VE KARAR, BİZZAT  VE BİLFİİL TÜRK MİLLETİNE GEÇMİŞTİR”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 23 Nisan 1920’de açılmasının yakın tarihteki en büyük atılımlardan, en önemli adımlardan birisi olduğunu belirten Bahçeli, “Bu tarihten sonra söz ve karar bizzat ve bilfiil Türk milletine geçmiştir. Milli Mücadele’nin şaşmaz yol haritası Gazi Meclis’in sarsılmaz kararlılığıyla çizilmiştir. Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu gerçeği İlk Meclis’in manevi varlığında tecelli ve tescil edilmiştir. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu iradesi Meclisi’mizin ruhunda yeşermiş ve yükselmiştir” ifadelerini kullandı.

“İSTİKBAL HAYSİYETİMİZİN EBEDİ GÜVENCESİDİR”

TBMM’nin hem gazi hem de kahraman olduğunun unutulmaması gerektiğini bildiren Bahçeli, şunları kaydetti:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.