Ana Sayfa Spor 11 Nisan 2021 359 Görüntüleme

Antalyaspor, Kayserispor deplasmanında kazandı

Süper Lig’in 34. haftasında Kayserispor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Kadir Has Stadı’ndaki mücadeleyi konuk takım 1-0 kazanmayı başarırken deplasmandaki galibiyet hasretine son verdi.

Akdeniz temsilcisi, ilk yarının son dakikasında Naldo’nun golüyle 1-0 öne geçip, ikinci yarıda da üstünlüğünü korumayı başardı.

Bu sonucun ardından ligde 5 maçtır kazanamayan Kayserispor 33 puanla 18. sırada yer alırken, Antalyaspor da 42 puanla 11. sıraya çıktı.

Ligin 35. haftasında Kayserispor, Cuma günü 16.00’da Konyaspor ile deplasmanda; Antalyaspor da aynı gün 19.00’da Çaykur Rizespor ile sahasında karşılaşacak.

2.5 AY SONRA DEPLASMAN GALİBİYETİ

Antalyaspor bu sonuçla ligdeki 2 maçlık yenilgi serisine son verirken, deplasmanda da 5 maçlık aranın ardından kazandı.

Son deplasman galibiyetini 31 Ocak’ta Gençlerbirliği’ni 1-0 yenerek alan Ersun Yanal’ın öğrencileri, ardından sırasıyla; Denizlispor, Gaziantep FK ve Fenerbahçe ile beraber kaldı. Alanyaspor ve Ankaragücü’ne de mağlup oldu.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Sergen Yalçın: Korkmuyoruz

Sergen Yalçın: Korkmuyoruz