Ana Sayfa Spor 29 Nisan 2021 555 Görüntüleme

Altay’da Mustafa Denizli’ye meşaleli karşılama

İzmir’in Gaziemir ilçesindeki Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde siyah-beyazlı takımla sahada küçük bir toplantı yaptıktan sonra ilk antrenmanına çıkan 71 yaşındaki çalıştırıcıya 12’nci adam tam destek verdi.

Tesisin dışında toplanan Altaylı taraftarlar meşaleler yakıp Süper Lig yarışı veren İzmir ekibini ve Mustafa Denizli’yi verdikleri destekle motive etti.

“ŞAMPİYON YAP BİZİ, HEYKELİNİ DİKELİM”

Siyah-beyazlı taraftarlar, “Büyük Mustafa, hoş geldin yuvana Büyük Altay’a” ve “Şampiyon yap bizi heykelini dikelim” şeklinde tezahüratlarla tempo tuttu.

Tellerin dışından antrenmanı takip eden Altaylı taraftarların yanlarına kadar giren Mustafa Denizli, “İnşallah hep birlikte inşallah başaracağız” mesajı verdi.

Bu arada son olarak Gençlerbirliği’ni çalıştıran Mert Nobre, yardımcı antrenör olarak göreve başladı. Denizli’nin diğer yardımcısı ise Gökhan Karaaslan oldu.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.